Main Menu

Antalya, İzmir’den sonra da sizinleyiz!

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ATÖLYE ÇALIŞMASI

A’dan Z’ye ”RAW FOOD!”

Ch’i Fine Food Atelier/22 Nisan Pazar Günü /11:00 – 18:00

RAW FOOD TEMEL EĞİTİMİ – 7 SAAT

Uzun zamandır sizlerden gelen istek üzerine böyle çalışma yapmaya karar verdik. Raw Food yaşam stili için gereken her şeyi en ince detayına kadar ele alan bu eğitime çiğ, bitkisel beslenmeyi merak eden; beslenme tarzını değiştirmek, fit bir görünüme sahip olmak, sağlığını geri kazanmak, kronik yorgunluk yaşayan ve şehir hayatını daha enerjik yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz. 7 saat sürecek bu eğitimde ileri modülü alana dek yapmanız gereken tüm değişiklikler derinlemesine ele alınmış ve 10 yıllık tecrübe aktarılmıştır. Tüm içerik çiğ, glutensiz, unsuz, şekersiz ve bitkisel ürünlerle hazırlanmıştır.

Program içeriği budur :

ÇİĞ BESLENME NEDİR?

-Çiğ Beslenme Nedir? Neden Çiğ Beslenmeliyiz?

-Yiyeceklerin Enerjisi / Aldığımız Besinlerin Fiziksel & Duygusal Etkileri

-Diyet ve Raw Food beslenmenin Farkı Nedir?

-Raw Food Mutfak Nasıl Olmalıdır?

-Raw Food Mutfak Araçları Nelerdir, Nasıl Seçilir?

-Günlük Hayatta Maruz Kalınan Toksinler ve Arınma Yöntemleri

-Raw Beslenmede Enzim, Vitamin ve Mineraller

JUİCİNG

-Juice nasıl hazırlanır, nelere dikkat edilir

-Bağışıklık sistemini düzenleyen ve güçlendiren Juice Tarifleri

-Uygulama: Juice hazırlama

-Smoothie nedir, Juice’ten farkı nedir, nasıl hazırlanır

-Uygulama: Tok tutan smoothie tarifi ve smoothie bowl hazırlama

ÇİĞ, BİTKİSEL KAHVALTILIKLAR

-Raw süt, peynir, krema ve yoğurt hazırlama

-Islatarak canlandırma tekniği

-Uygulama: Raw süt ve peynir yapımı

-Fermantasyon Yöntemi / Mayalama

-Granola Bar Yapımı

-Sağlıklı tohumlar nelerdir ve örnek tarifler

-Uygulama: Keten tohumundan sebzeli kraker yapımı

RAW MUTFAKTA PİŞİRME STİLLERİ

-Dehidre etme

-Blending

-Parçalama

-Marine etme

-Çimlendirme

-Bıçak tekniklerine giriş

RAW ATIŞTIRMALIKLAR

-Raw ekmek

-Enerji topları

-Raw Snack

-Uygulama: Çiğ Kakaolu Truffle Yapımı

ANA YEMEKLER

-Raw ana yemekler ve tarifleri

-Uygulama: Peynir ve Domates Soslu Lazanya Yapımı

-Salatalar ve Soslar

-Uygulama: Pesto Soslu Kabak Spagetti

-Uygulama: Waldorf Salata

RAW TATLILAR

-Raw Mutfakta Şeker Yerine Kullanılan Tatlandırıcılar

-Tatlandırma Yöntemleri

-Tatlı krizlerinde çiğ beslenmenin mucizeleri

-Uygulama: Misket Limonlu Cheesecake

RAW MUTFAKTA BESİN TAKVİYELERİ

-Protein nedir, günlük protein ihtiyacı ne kadardır?

-Bitkisel proteinler nereden alınır?

-Bitkisel B12 ve Demir Kaynakları

-Besin değerleri yüksek beslenme için gereken raw takviyeler ve özel tarifler

-Bitkisel Probiyotikler

-Uygulama: Turşu Yapımı

Kayıt veya daha fazla bilgi almak için 05418482318 nolu telefondan bizi arayabilir veya aynı numaraya whats app’dan mesaj atarak bize ulaşabilirsiniz.

Comments

comments

Siz ne dersiniz?